Over ons

  • mar·ke·ting (de; v(m)) 1.commercieel beleid
  • next mar·ke·ting (de; v(m)) 1. alle disruptieve factoren die het vak marketing constant veranderen

The Next Marketing gaat over marketing. Maar dan wel marketing die voortdurend onder vuur ligt door invloeden van buitenaf. Die invloeden noemen wij disrupties.

Disrupties
Denk aan de impact van 3D-printen, of virtual reality, een economische crisis, of een maatschappelijk discussie (Zwarte Piet!). Hoe veranderen die disrupties het vak marketing? En hoe kunnen marketeers daar het beste mee omgaan?

The Next Marketing beschrijft de impact van deze disrupties. Maar dat niet alleen: we geven de impact een menselijk gezicht. Door mensen te portretteren die een disruptie op gang brachten, of die er (bijna) aan ten onder gingen.

Ondernemers, uitvinders, wetenschappers, marketeers zelf. Wij laten ze je hier zien. Mensen die uit hun comfortzone stapten. Die ergens in geloofden en erachter kwamen dat het kon. Of ontdekten dat het niet kon, maar dat de lessen geleerd toch de moeite van het delen waard waren.

Verhalen en achtergronden
The Next Marketing geeft je naast verhalen ook inzicht en kennis. Tools om erachter te komen wat jij nodig hebt om de ontwikkelingen de baas te zijn, of zelfs zelf te initiëren. Die je trefzeker jouw positie ten opzichte van je concurrent laten ontdekken.

Achter elke disruptie zit een mens. Een gewoon mens, net zoals jij. Een poppetje op een schaakspel dat van het bord afliep. Laat de verhalen jou inspireren om ook eens disruptief te zijn.